utorok 30. apríla 2013

The End Game


Koniec hry.
 Publikoval som snáď všetko čo som chcel, okrem jednej poviedky o upíroch, ale čert to ber, alebo upír :D.
 Premýšľam čo v tento deň povedať. Napadá ma iba jedna vec.
 Povedať si o písaní... veci, ktorá ma naplňovala asi najdlhšie. Veľmi rád som písal. Vždy, všade a o čomkoľvek. Moje ruky boli vždy mojimi ústami, pretože slovne som sa nikdy tak dobre vyjadriť nevedel. Prekvapilo ma, že sa ma kamarát pýtal na písanie, aj keď nie som žiadny profesionál. Povedal som mu, že je to ako keby slová odniekiaľ prichádzali a ja ich len zapisujem (áno použil som rovnaké slová ako použila Gabriella v Then Fates Collides – vtedy som, ale ten seriál nemal dopozeraný ani z polovice ).  Ale to je jedno :) . Chcem vám povedať, aby ste písali, keď máte nutnosť. Píšte a nehanbite sa za to.  Ja som roky svoje diela schovával v strachu. Na čo mi to bolo? Na prd. Hlavne to ukazujte ostatným, aj keď sa vám to bude zdať trápne, pretože písať si do šuflíku je hlúposť.
 V jednej noci som snil a videl hviezdy. Premýšľal som o tom prečo sa nám zdajú také zvláštne sny, tak iné od nášho sveta. Prečo vidíme „Votrelcov? Prečo vidíme Luka Skywalkera? Prečo vidíme veci zo Star Treku? Prečo??!“ Snilo sa mi to niekoľkokrát. Potom som pochopil. Našiel som vysvetlenie, a prepojenie celého vesmíru. My sme len malou súčasťou vesmíru. Ničotou. Celý vesmír je tak prepojený, že si to nikto nevie predstaviť. Naše sny sú životmi iných. Áno, verím v to, že niekde na druhej strane nekonečného vesmíru žije/žil Luke Skywalker, či sa tam nejaká Ripleyová bije s votrelcami. Vesmír a fantázia sú totiž nekonečné. No a možno som našiel vetu, ktorá to celé vyjadruje:

„Žijeme sny iných,
iní žijú naše sny.“

Dargeth A. Grabow
(23.07.1979-30.04.2013)
We make our own choices and we pay our own prices.

12 komentárov:

  1. Sit tibi terra levis, Amicus.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ako požičať úver @ 2% úrokové pôžička s Victoriafinancier@outlook.com

      Prišiel som na internet, aby som vedel viac o tom, ako sa obrátiť na banku alebo získať úver s nízkym kreditným skóre. Potom som našiel veľa článkov a článkov na rôznych miestach o tom, ako Victoria Financier pomáha ľuďom, podnikom a organizáciám získať úver @ 2% úrokovou sadzbou. S vedomím, že som online, som kontaktoval Victoria Financier s: Victoriafinancier@outlook.com, vysvetlil som si vlastné. Požiadal som 60 000, ale schválil som 40 000 a to bolo 40 000 dolárov, ktoré som dostal na svoj účet. E-mail Victoria Financialist teraz s: Victoriafinancier@outlook.com

      *Celé meno:_________

      * Adresa: _________

      *Telefónne číslo:_________

      * Výška pôžičky: _________

      * Trvanie kreditu: _________

      *Krajina:_________

      * Cieľ kreditov: _________

      * Mesačný príjem: __________

      * Povolanie __________

      * Iní príbuzní: _________

      * E-mail: _________

      Odstrániť
    2. Môj príbeh TU JE SKUTOČNÝ A GENUINE. Volám sa Matta Agda Noah Vienna a som tu, aby som vypovedal o Veľkej matke, ktorá mi priviedla späť môjho muža, keď sa so mnou rozišiel kvôli inej žene, ktorú stretol na svojom pracovisku. Great Adeleke je veľmi silná, skutočná a jedinečná žena so zvláštnymi právomocami. Snažil som sa získať pomoc z mnohých miest a zdrojov, aby som priviedol späť môjho muža, ale nič nefungovalo, ale keď som kontaktoval Veľkú Adeleke, prinútila ma znova sa usmiať tým, že priviedla svojho muža späť ku mne so svojimi osobitnými právomocami. Ak máte nejaké problémy v Vaše manželstvo, vzťah a máte s tým podobný problém, obráťte sa na Veľkého doktora Adeleke, ktorý vám teraz pomôže. Tu je jej e-mailová adresa: (aoba5019@gmail.com) a môžete sa s ňou skontaktovať aj na vlastné číslo WhatsApp: (+27740386124) Môžete ju buď kontaktovať na svojom e-maile, alebo na čísle WhatsApp. Ďakujem Veľký Adeleke.

      Odstrániť
  2. Requiescat in pace...You are missed.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Dargu :C
    Chybíš nám na Elekovi.
    Ale hlavní je, že v našich srdcích máme už natrvalo jméno D4rg3th zakořeněno a žiješ s námi nadále :)
    Měj se tam, ať nahoře nebo či dole (za ty forky) dobře.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tak čirou náhodou jsem zde zavítal dnes, když jsem na Rsko fóru viděl, že slavíš 36. narozeniny. Bohužel, záhy jsem se dozvěděl, že tomu tak není.
    Doufám, že už máš klid, Dargu. Co si pamatuju, tak s tebou byla sranda. Hyger

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Všetko najlepšie... stále nám chýbaš.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ak potrebujete korenie váš vzťah s viac lásky a romantiky ho kontaktovať prostredníctvom e-mailovú adresu: aoba5019@gmail.com a volať alebo WhatsApp na + 27740386124. Jedným z najlepších rozhodnutí, ktoré som kedy robil bol kontaktovať Dr Adeleke, aby mi pomohol dostať môj milenec späť, bol som život naplnený šťastím potom, čo som kontaktoval Dr Adeleke, pretože on nie len priviesť môj milenec späť ku mne tiež urobil našu lásku k sebe viac unikátne a vynikajúce.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Obnovil som manželstvo život v minulom roku po prečítaní on-line svedectvo o Dr Adeleke. Kontaktoval som ho na (aoba5019@gmail.com) a ja WhatsApp ho na + 27740386124. Po siedmich dňoch, k môjmu prekvapeniu moja žena sa vrátil ku mne. Až teraz je všetko v poriadku s nami. Dúfam, že kúzlo uchádzači nájdu toto svedectvo moje užitočné. Je to všetko o vyskúšaní, ako som sa stretol správne kúzlo koliesko doktor Adeleke. Ďakujem mi neskôr

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Môj príbeh TU JE SKUTOČNÝ A GENUINE. Volám sa Matta Agda Noah Vienna a som tu, aby som vypovedal o Veľkej matke, ktorá mi priviedla späť môjho muža, keď sa so mnou rozišiel kvôli inej žene, ktorú stretol na svojom pracovisku. Great Adeleke je veľmi silná, skutočná a jedinečná žena so zvláštnymi právomocami. Snažil som sa získať pomoc z mnohých miest a zdrojov, aby som priviedol späť môjho muža, ale nič nefungovalo, ale keď som kontaktoval Veľkú Adeleke, prinútila ma znova sa usmiať tým, že priviedla svojho muža späť ku mne so svojimi osobitnými právomocami. Ak máte nejaké problémy v Vaše manželstvo, vzťah a máte s tým podobný problém, obráťte sa na Veľkého doktora Adeleke, ktorý vám teraz pomôže. Tu je jej e-mailová adresa: (aoba5019@gmail.com) a môžete sa s ňou skontaktovať aj na vlastné číslo WhatsApp: (+27740386124) Môžete ju buď kontaktovať na svojom e-maile, alebo na čísle WhatsApp. Ďakujem Veľký Adeleke.

    OdpovedaťOdstrániť