sobota 2. marca 2013

Update ZH

Mno... tak som dnes aktualizoval svoje Zvitky hrdinov. Tú nudnú kravinu, ktorá bola na začiatku prológom som prakticky kompletne prepísal a teraz je už viac podľa mojich predstáv.

Add - aktuálne pracujem na titulkoch, takže zvitky hrdinov stagnujú, ale mám už napísaných 5 ďalších kapitol. Snáď sa popri prekladaní k tomu dokopem napísať ďalšie. :)

3 komentáre:

  1. Ak potrebujete korenie váš vzťah s viac lásky a romantiky ho kontaktovať prostredníctvom e-mailovú adresu: aoba5019@gmail.com a volať alebo WhatsApp na + 27740386124. Jedným z najlepších rozhodnutí, ktoré som kedy robil bol kontaktovať Dr Adeleke, aby mi pomohol dostať môj milenec späť, bol som život naplnený šťastím potom, čo som kontaktoval Dr Adeleke, pretože on nie len priviesť môj milenec späť ku mne tiež urobil našu lásku k sebe viac unikátne a vynikajúce.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Obnovil som manželstvo život v minulom roku po prečítaní on-line svedectvo o Dr Adeleke. Kontaktoval som ho na (aoba5019@gmail.com) a ja WhatsApp ho na + 27740386124. Po siedmich dňoch, k môjmu prekvapeniu moja žena sa vrátil ku mne. Až teraz je všetko v poriadku s nami. Dúfam, že kúzlo uchádzači nájdu toto svedectvo moje užitočné. Je to všetko o vyskúšaní, ako som sa stretol správne kúzlo koliesko doktor Adeleke. Ďakujem mi neskôr

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Môj príbeh TU JE SKUTOČNÝ A GENUINE. Volám sa Matta Agda Noah Vienna a som tu, aby som vypovedal o Veľkej matke, ktorá mi priviedla späť môjho muža, keď sa so mnou rozišiel kvôli inej žene, ktorú stretol na svojom pracovisku. Great Adeleke je veľmi silná, skutočná a jedinečná žena so zvláštnymi právomocami. Snažil som sa získať pomoc z mnohých miest a zdrojov, aby som priviedol späť môjho muža, ale nič nefungovalo, ale keď som kontaktoval Veľkú Adeleke, prinútila ma znova sa usmiať tým, že priviedla svojho muža späť ku mne so svojimi osobitnými právomocami. Ak máte nejaké problémy v Vaše manželstvo, vzťah a máte s tým podobný problém, obráťte sa na Veľkého doktora Adeleke, ktorý vám teraz pomôže. Tu je jej e-mailová adresa: (aoba5019@gmail.com) a môžete sa s ňou skontaktovať aj na vlastné číslo WhatsApp: (+27740386124) Môžete ju buď kontaktovať na svojom e-maile, alebo na čísle WhatsApp. Ďakujem Veľký Adeleke.

    OdpovedaťOdstrániť